Talkshowstjärna anklagad för pojkkärlek

I gamla tider brukade homosexuella män anklagas för att ha dragningar till småpojkar.

Nu avslöjas det att en mycket känd amerikansk talkshowstjärna faktiskt har en dragning till förpubertala pojkar. En dragning, som enligt vissa kritiska grupper är ”ohälsosamt stark”.

Talkshowstjärnan Ellen DeGeneres har en dokumenterat stark förkärlek för en ”pojkaktig” stil, och har nyligen tagit popstjärnan Greyson Chance under sina vingar. Hon har knutit Greyson till sitt egna skivbolag, och vill enligt utsago få Greyson att bli lika stor som deras gemensamma förebild, Justin Bieber.

Justin Bieber? Greyson Chance? En lesbisk kvinna?

Justin Bieber? Greyson Chance? En lesbisk kvinna?

Ellen DeGeneres har nu anklagats av HBT-organisationer för att förstärka gammaldags fördomar om homosexuella, inte minst i det kritiserade YouTube-klipp där hon vakar över sin unga protegé på ett sätt som hade varit otänkbart för en homosexuell man.

DeGeneres avfärdar kritiken som en smutskastningskampanj, men framhåller samtidigt att hon ”älskar pojkstilen” – fast på ett helt icke-sexuellt sätt. Hon menar att den kommande Tintinfilmen kommer att bli en vattendelare för den här frågan:

-Då kommer den förpubertala pojken återigen att hamna på tapeten. Alla kommer att behöva visa var de står i frågan då. Pojken, med stort P, kommer att bli ett nytt politiskt subjekt i debatten. Precis som med feminismen behöver de förpubertala pojkarna en röst i samhället.

Och inte en målbrottsröst, då alltså, bör tilläggas.

Greyson Bieber? En lesbisk kvinna? Ingen vet riktigt.

Greyson Bieber? En lesbisk kvinna? Ingen vet riktigt.

Kopplingen mellan just Greyson Bieber, Jason Chance och allt vad dessa icke könsmogna unga stjärnskott nu heter har gjorts på flera håll på nätet. En speciell blogg tillägnad lesbiska tjejer som ser ut som Justin Bieber, till exempel.

DeGeneres är, liksom många andra homosexuella kvinnor, tydlig med sitt engagemang för allting pojkaktigt. Hon har nyligen setts gå runt på öppen gata i New York med äppelknyckarbyxor. Samtidigt vill hennes publicist dementera alla påstådda kopplingar mellan hennes frisyr och Tintins.

Annonser

3 november, 2010. klargörande, lika som bär.

Kommentera

Be the first to comment!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Trackback URI

%d bloggare gillar detta: